26.5.2013

Pääsykokeiden viimeinen rutistus ja kesäsuunnitelmat

Meinaa välillä olla hermot kireällä, kun pitäisi jaksaa vielä hetken opiskella englannin pääsykokeisiin. Ensimmäinen (Turun) oli torstaina ja tuntui melkein naurettavan helpolta, vaikken ollut kirjaa ehtinytkään/jaksanutkaan lukea. Toinen (Tampereen), jonka tiedän vaikeammaksi, olisi keskiviikkona vielä edessä. Vaikka pitäisi jaksaa siihen vielä lukea, eksyy japanin kirja ja muistiinpanot aika usein nenän alle ja iPhonen iKanjissakin aloin juuri opettelemaan uusia kanjeja - hups.

Tällä viikolla kävin myös allekirjoittamassa työsopimuksen noin kolmeksi kuukaudeksi, joten on mahdollista, ettei koko kesänä jää sopivaa väliä keskittyä vain japanin lukemiseen. Damn. Toisaalta työpaikka ja työtehtävät vaikuttavat mielenkiintoisilta, enkä oikeastaan malttaisi odottaa aloittamisen kanssa. Haluan testata, kuinka rivakkaa tahtia saan töitä tehtyä.

Kesällä olisi edessä myös muutama tapahtuma, mihin olen suuntaamassa. Ensimmäisenä tulee Desucon, josta taidan melkein jopa odottaa enemmän majoitusta kuin itse tapahtumaa. Varasimme kaveriporukalla mökkejä leirintäalueella ja aikomuksena on grillailla perjantai- tai lauantai-iltana. Sitten jää pari pienempää paikallista tapahtumaa (keskiaikaiset markkinat!) välistä, koska lähdemme Unkariin juhlistamaan vanhempieni 20-vuotishääpäivää. Tiedossa on kahden viikon reissu, josta ensimmäinen puolisko vietetään Budabestissä ja toinen Balatonilla. Kun palaamme Suomeen, saan parissa päivässä (2.7.) tietooni, odottaako Helsingissä opiskelupaikka vaiko ei.

Kesän coneista eniten odotan - ehdottomasti - Animeconia. En malta odottaa, että näen taas Kuopion täyttyvän conittajista! Olen myöskin taas mukana järjestäjätiimissä (vaikkakin täältä kaukaa Turusta saakka), ja kyllähän sitä omaa tapahtumaansa odottaa aina kaikkein eniten, vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti