8.7.2013

Tauon paikka

Nyt alkaa tosiaan kiirettä olemaan sen verran, että ei oikein muuta voi kuin laittaa virallisen parin viikon tauon kanjien opiskelulle. Pahus. Olihan se arvattavissa mutta silti tekisi mieli vain ponnistella eteenpäin, jäärä kun olen. Animecon on viikonloppuna, ja silloin saadaan tämän hetken suurin kiireeni pois alta. Toisaalta toivon Animeconin alkavan jo huomenna, toisaalta haluan lisää aikaa. Vastuuhommat on lähes täysin jo hoidettu eikä niistä ole huolta, mutta cosplay tuskin tulee täysin valmiiksi viikonloppuun mennessä. Erityisesti, kun nyt on menossa seitsemän päivän työputki kahdesta kymmeneen, nam. Tähän mennessä olen saanut suurosan kankaista leikattua. Ja minulle on selvinnyt, etten saa mistään tiettyä osaa hahmoni laukkua varten koska toimitusaika olisi reilut kaksi viikkoa.

Lukijakommentista sain uuden ja ehdottomasti käyttökelpoisen idean pääsykoelukuja varten, ja tarkoitus olisi tosiaan jatkaa lukemista Animeconin jälkeen. Historian kirjaa vain läpikäymään hakemistosivujen kautta ja kaikki ylös Wordiin tai vastaavaan. Eri asia mitä ranteeni tykkäävät jatkuvasta kirjoittamisesta: ensin töissä sen kahdeksan tuntia ja sitten kotona pääsykoeopiskeluissa. Mutta saavat nyt luvan kestää. Voisi kyllä alkaa katselemaan jos tulisi edullisia rannetukia vastaan. Tai jospa edellisessä työpaikassa käyttämäni mouse roller tulisi joku päivä edulliseen hintaan vastaan.

Blogia tekisi mieli kirjoittaa useamminkin, mutta aiheita on vaikeaa keksiä kun kanjeille ei ole aikaa eikä ole tullut kotona oltua hirveästi. Mietin esimerkiksi, että välillä tekisin postauksia, joissa esittelen omistamiani Japani-aiheisia esineitä - sekä mitä kaikkea vielä aion haalia itselleni. Pitää kohta puoliin ottaa taas avokin kamera käteen ja räpsiä mahdollisimman edustavia otoksia kokoelmastani. Ja voisin kerrata mielenkiintoisimmat yksityiskohdat vuoden 2010 Japanireissultani. Että eiköhän näillä lähdetä sitten eteenpäin ja jos jokin aihe kiinnostaa, niin heittäkää kommenttia.

Läski Kissa, kuten avokkini Madaran nimesi. Sarjan päähenkilö Natsume on varacosplayni siltä varalta, etten saa alkuperäistä suunnitelmaani toteutettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti