2.10.2014

Tracon 9

Sielläpä tuli Tampereella käytyä. Viimeistään tämä con opetti, että alan todellakin olla aivan liian vanha viimehetken cosplayn ompeluspurtteihini, kun simahdin kahtena iltana peräkkäin ommellessani Hakutakua. Lisäksi kotitonttuni on mitä ilmeisimmin tykästynyt cosplaytarvikkeisiini - varsinkin mattalakkaan. Pitkän etsinnän jälkeen löysin kaapistani sprayn, josta vain hätäisesti luin "matta".... siinä sitten ihmeteltiin kuin tyhjästä ilmestyvää mustaa läiskää juuri valkeiksi maalatuilla kengillä. Onneksi refleksit on nopeat ja kengät selvisivät suht pienin korjausmaalauksin.

Self-destructive much?
Conissa tuli sitten tavattua paljon niin uusia kuin vanhojakin tuttuja ja kaikin puolin viikonloppu oli onnistunut. Tai no, olisin voinut köyttää aivojani tai kuunnella Pasia ja olla starttaamatta reissua reippaalla 4 km lenkillä korkkaamattomilla maihareilla, kunnes luovutin ja vaihdoin veristen jalkojeni iloksi mukavampaan kenkäpariin.

Ohjelmistossa löytyi useitakin mielenkiintoisia ohjelmia, mutta kaikkia en ehtinyt tai jaksanut katsomaan. Tapasin Talan ja ..aion päättää kutsua toista Koalaksi. Pääsin stalkkailemaan heidän photoshoottiaan, mistä suklaa houkutti minut takaisin con-paikalle. Tapasin myös kaverini jo mielikuvitusolennoksi kuvittelemani tyttöystävän (paljon puhetta ja vähän todisteita, totta kai kuvittelin mielikuvitustyttöystäväksi). Tämä tyttöystävä ja kaverini Krista (awwwsum Levi taas, varo tai alan kuolata vielä perääsi) mukaan lukien Tracon oli täynnä Shingekejä. Yes, more please. Kaunein kaikista oli maid!Levi. Kaveriuskollisena taas on todettava Kristan 3D gear jälleen Suomen parhaaksi (todellakin ainakin paras, jonka olen ikinä IRL nähnyt).

Viikonloppu piti sisällään myös reippaat aamu- ja iltajumpat Urumin pöydän roudarina, aina perjantaista alkaen. Sunnuntaina tosin aloin jo hyytyä kasaan, enkä ymmärrä kuinka muut jaksoivat ahertaa lähes tauotta. Hulluja nuo palkalliset. Sain myös tervehdyksen tutultani, joka on myös ottanut pääjärjestäjyyden (Yukicon) harteilleen. Tsemppiä meille molemmille, tehkäämme parhaamme.

Mmmitä älä lopu vielä
Aika rento viikonloppu siis itselläni, eikä paljoa raportoitavaa. Ohjelmia tuli kourallinen vilkaistua ja ohimenneistä toivon löytäväni videotallenteita netistä. Oli sen verran sosiaalinen viikonloppu, että kotiin palattua sai hetken hengähdellä ennen kun kesti taas nähdä ketään. Voisin ottaa uusiksikin, not bad.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti