20.4.2014

The wall of doom ja cosplaypohdintaa

Viimeisimpänä tempauksenani olen alkanut raapustaa kielioppikirjasta A4-tiivistelmiä (yksi per kappale) ja teippailemaan näitä kaapinoviin. Puolet kirjasta raapusteltu ja teippailtu nyt. Tekee tosi gutaa asuntoni feng shuille, kokeilkaa toki tekin. Kaikki eivät mahdu vaatekaappien oviin, joten partisiipit ja infinitiivit tuijottavat minua tiskatessani ja kohta saan varmaan keksiä vielä lisää seinätilaa lopuille tiivistelmille.
Näiden muistettavien yksityiskohtien määrä!
Päätin lisäillä opiskelumotivaatiotani sillä, että annan itselleni luvan tehdä suht nopeatekoisen, helpon cosplayn jos pysyn opiskeluaikatauluissani. Kiirettä pitää siis töiden ja opiskelujen kanssa. Siinä sivussa vapaina hetkinä yritän päättää, minkä puvun sitä sitten oikein tekisi. Lisäsinkin tänne blogin reunaan pienen kyselyn, josko joku lukijoista haluaisi auttaa päättämisessä. Referenssikuvat löytyvät mm. googlesta ja Tumblristani. (Mitenkä niin muka nuo eivät ole suht nopeatekoisia ja helppoja? Huijaroit!)

Tällä kertaa ei tämän pidempää raapustusta. Tuntuu, että sekoan paineen alla. Sentään pääsykoepainajaisista olen enimmäkseen tainnut jo päästä eroon. Mutta kyllä tämä alle kuukausi deadlineen ottaa välillä koville.


2 kommenttia:

  1. Voi hitsi minua jännittää puolestasi jo nyt tosi paljon. Tuo teippausviritelmä kuulostaa mahtavalta idealta: kokeessa saattaa käydä niin, että kun muistelet kämppääsi, sinulle välähtää heti se ja se määritelmä mieleesi. Vielä kun piirtelet paniikkitikku-ukkeleita ympäri taloa, jotka esittelevät itsensä historiallisina hahmoina/kansoina ja teet aikajanat Kiinan sekä Persian/Iranin dynastioista, niin hyvin olet valmistautunut kokeisiin. Tsemppiä viimeiseen pinnistykseen! ':

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännittää paljon muakin. :D Tai voisi jopa sanoa, että kauhistuttaa. Pitää pohtia että mitenkä saa edes kaikki näistä kielioppitiivistelmistä mahtumaan, meinaa pienessä yksiössäni olla loppu semmoset silmien korkeudella olevat seinäpinta-alat, missä on tarpeeksi hyvä valaistus niitä aina lueskella. :/

      Hrrr kirotut dynastiat. >o Mutta jospa nuo tulisi päähän iskettyä nuokin. Vielä kuukausi aikaa kauhistella.

      Poista