1.6.2013

Melkein kirsikankukkia

Vanhempien luokse kun tuli käymään ja näki, millaisessa kukassa takapihan omenapuut ovat, pitihän sitä päästä testaamaan isän uutta järkkäriä. Suosittelen kaikkien valokuvaamista ja vastaavia taidemuotoja harrastaneiden / opiskelleiden jättää tämä postaus välistä, koska osaan kuvitella kuinka karmeilta amatöörikuvani mitä luultavimmin näyttävät. Pakko oli kuitenkin päästä hetkeksi leikkikokeilemaan, kuinka olisin toiminut jos olisin Japanissa päässyt käymään tämän kevään aikana. Vaihteeksi tällainen vähemmän japani postaus, joten mikäli vain Japani & kielensä kiinnostaa, tästä tuskin irtoaa mitään.


Hämäräkuva.

Heti samana iltana kun Kuopioon tuli, piti iskeä isän uuden kameran kimppuun. Kello taisi olla jotain puolen yön tienoilla, mutta piti heti vähän testailla.

Aamupäivän kuva.

Aamulla oli jo vähän parempi valo, ja näyttävät kukatkin kivemmilta. Ampiaisen mokomat taas olivat sen verran aktiivisempia päiväsaikaan, että kuvaaminen jäi pariksi hutaistuksi kameralla sohimiseksi ennen kuin pakenin sisätiloihin viileisiin ja ampiaisettomiin huoneisiin.

Mahdollisimman perinteinen näkymä suomalaisella takapihalla.

Tätä ja saunaa odotin eniten Kuopion käynniltäni. Siis grilliä ja saunaa, järvestä viis kun kuvittelin veden olevan kylmää ja jätin uimashortsit koti-Turkuun. Pahus. Ensi kerralla sitten nekin mukaan. Enkä malta odottaa, josko sunnuntaina ehtisin nähdä äskettäin syntymäpäiväänsä viettäneen kummityttöni ennen kotimatkaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti